SMS пораки, секој ден, од 22:00 до полноќ, емисија со ваши музички желби, кои што сакате да ги споделите со аудиториумот на Хит Радио...

 

 

 

Хит Радио топ 20

 

Секој понеделник во 18:00 часот

Странски топ 10

 

Секоја среда во 20:00 часот

Мак топ 7

 

Секој петок oд 20:00 часот

Да се разбереме- Секој вторник од 00:00 до 02:00, емисија за урбаниот живот во Струмица, емисија за малограѓанското и космополитското, емисија за вас... Да се разбереме - со Бушав и Циц...