Tose Proeski - Jos Uvek Sanjam Da Smo Zajedno
Kiril Dzajkovski & Esma - Rise Up Your Hand
Dzogani - Andzeo Bez Krila

За нас...

 

Хит Радио: Од височините на градот, директно до вашите срца.

 

 

 

SMS чаршија секој работен ден емисија со ваши желби и SMS пораки...

 

МАК Топ 7 Секој петок емисија со најновите и најпопуларни македонски хитови и изведувачи...